Le Chique Design > De #1 bron van inspiratie voor jouw kaarten

Inspiratie

Inspiratie

Endless possibilities for your wedding stationery

 

Grote dromen voor jullie grote dag

Wij van Le Chic Cards inspireren je graag met onze collecties trouwkaarten en trouwhuisstijlen. Met creatieve ideeën geven we je tips om je trouwkaarten nét even wat extra's te geven, zodat de kaarten een prachtige unieke look krijgen.
 

C h i q u e

The perfect wedding invitation suite

CUSTOMIZE YOUR DESIGN WITH COLORS, FONTS AND MORE.
 

Is jullie bruiloft chic en een tikje glamoreus? En houden jullie van stijl en etiquette? Dan spreekt onze collectie met chique, stijlvolle trouwkaarten jullie vast aan!
Shop één van onze designs, pas de kaarten aan naar jullie wensen en maak er een prachtig uniek geheel van. Je kaart nog even nét dat extra's meegeven? Verpak het dan met een mooi lint of touw!

T r e n d y

Invites with natural beauty

Huwelijksuitnodigingen met een trendy look!

Wordt jullie bruiloft een trendy feest met hippe details? En trouwen jullie in het bos of in een oude barn? Dan hebben wij voor deze thema's prachtige collecties met trendy trouwkaarten.
Bekijk onze trendy collecties, pas ze zelf aan, mix & match patronen en lettertypes en creëer zo jullie eigen unieke trouwkaart. Die maak je overigens extra uniek door er een mooi lint, touw of label aan te hangen. Op onze Pinterest pagina vind je heel veel ideeën!

T y p o g r a f i e

A gorgeous wedding invitation

Use different fontsto create the look you like

Jullie willen een geheel eigen sfeer op jullie trouwdag, begrijpelijk. Mooie teksten en prachtige lettertypes zeggen wellicht nog meer dan clipart. Kies dus voor sierlijke typografie!
Door te spelen met verschillende lettertypes en groottes ontstaan de mooiste kaarten. Shop één van onze typografie trouwkaarten of ga zelf aan de slag in de editor om een unieke uitnodiging te maken.

D o   i t   y o u r s e l f

Create a card to remember

Use our stunning cliparts, backgrounds, fonts & colors!

Je bent creatief en wilt een compleet eigen en unieke stijl ontwerpen voor jullie trouwkaart/trouwhuisstijl. Ga dan eens aan de slag met onze cliparts, achtergronden, kleuren en lettertypes.

Gebruik een lint, touw, labeltje, pocketfold of veer en maak je trouwuitnodiging nog unieker! Meer inspiratie vind je hier!
 

T r e n d k l e u r e n

Trendcolors for your wedding

Customize your design with the new trendcolors of 2018

Dé trendkleuren van 2018! Prachtig zijn ze weer: geel & oker, koraal & zalm tinten. Maar roze, blauw en groen mag uiteraard ook niet ontbreken!

Shop één van onze designs, pas de kaarten aan naar jullie wensen en maak er een prachtig uniek geheel van. Je kaart nog even nét dat extra's meegeven? Verpak het dan met een mooi lint of touw!

Informatie en inspiratie

Je staat er niet alleen voor bij Le Chic cards!

Prijzen

Bekijk onze overzichtelijke prijslijsten met kaartformaten.

Enveloppen

Je uitnodiging versturen kan op zoveel verschillende manieren.

Tips en FAQ

Kijk bij onze tips of FAQ om antwoord op de meeste gestelde vra

Inspiratie

Le Chic Cards is helemaal op de hoogte van de laatste trends. D

Luxury Stationary en Design Studio

Le Chic Cards heeft een breed assortiment prachtige en unieke gelegenheidskaarten in een chique, trendy en typografische stijl! Of je nu gaat verloven, trouwen, een save-the-date wil sturen, een huwelijksjubileum te vieren hebt of een geboorte wil aankondigen, voor elke bijzondere gelegenheid vind je een passende kaart! Ook voor een complete trouwhuisstijl/stationary ben je bij ons aan het goede adres!

Wil je de trouwkaart plus bijbehorende kaartjes een exclusieve touch meegeven? Stuur hem dan in een trendy pocketfold. Maak het geheel dicht met een bijpassend lint, en jullie trouwkaart ontpopt zich tot een waar cadeautje!

Trouwkaarten en Trouwhuisstijl

Wie wil dat nu niet? Een complete huisstijl voor jullie bruiloft. Een serie kaarten die prachtig passen bij elkaar en het wellicht ook het thema van jullie trouwdag aangeeft! Een save the date kaart waarmee je jullie gasten laat weten wanneer de bruiloft is. Een prachtige trouwkaart waarop jullie de uitnodiging schrijven. Passend bij de trouwkaart een RSVP kaartje, een bijlagekaartje waarop adressen vermeld kunnen worden. Of wat dacht je van een programma kaartje, waarop de indeling van de dag vermeld staat.

En, wil je op jullie trouwdag de gelofte uitspreken naar elkaar, kies dan voor zo’n prachtig kaartje waarin jullie belofte aan elkaar geschreven staat! Helemaal in stijl!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: