Le Chique Design > Kerstkaarten die jouw dierbaren écht zullen waarderen

Alle kerstkaarten

Bijzondere kerstkaarten

Le Chique design heeft een breed assortiment prachtige gelegenheidskaarten in een chique, trendy en typografische stijl. Onze speciale collectie voor de feestdagen is uniek en biedt dan ook voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn alle kaarten met behulp van de editor te personaliseren. Je kunt er zelfs voor kiezen om jullie bruiloft aan te kondigen met kerst door middel van een unieke save the date christmas card. Wil je echt een geheel gepersonaliseerde, op maat gemaakte kerstkaart? Onze Creative design studio maakt ‘m graag voor je!

Zelf kerstkaarten ontwerpen

Niets is leuker dan je familie en vrienden een bijzondere kerst- en nieuwjaarskaart sturen. Daarom biedt Le Chique design een uitgebreide collectie aan kerstkaarten in veel verschillende stijlen. Ben je in een creatieve bui en wil je zelf een kerstkaart ontwerpen? Neem dan een kijkje in onze editor. Daar vind je diverse lettertypes kleuren, achtergronden en cliparts om het kaartje helemaal eigen te maken. 

Kerstlabels

Jullie kerstkaart iets extra's meegeven? Bestel dan onze kerstlabels, en bevestig deze met mooi lint of touw vast aan je kerstkaart.

0 kaartjes
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: