• Unieke & authentieke ontwerpen
  • Proefdruk vooraf
  • Al jullie drukwerk in 1 stijl
  • Snelle verzending
  • Foliedruk
  • Proefdruk vanaf €1
Unieke trouwkaarten

Ja, ik wil een unieke trouwkaart! De aankondiging van jullie huwelijk wordt extra uniek met een persoonlijk logo of huisstijl ontwerp! Onze collectie is authentiek, uniek en stijlvol! Ontdek al ons huwelijksdrukwerk en andere uitingen zoals posters, menukaarten en sluitzegels. Of het nu om een save the date kaart, een trouwkaart of een bedankkaartje gaat: wij ontwerpen het! Wij staan jullie graag te woord om je wensen te bespreken.

Design studio

Heb jij binnenkort iets bijzonders te vieren? Je verloving, je trouwerij of de geboorte van je kindje? Maak het moment extra speciaal met unieke uitnodigingen en aankondigingen van Le Chique design. Ontworpen, gemaakt en verzonden met de aandacht die jij verdient. De nieuwste trends zie je hier:  trouwkaarten met folie, en trouwkaarten met een bijzondere vorm. Chic en bijzonder!

Extra producten

Maak van je trouwkaart of save the date  een cadeautje en verras je gasten en genodigden met een unieke kaart! Met de extra's die wij bieden moet dat wel lukken! Om je stationery extra mooi te maken versier je je kaart met bijvoorbeeld een waxzegel of bellyband. Je trouwkaart extra luxe verzenden? Stuur dan je kaart in een luxe envelop, voorzien van een sluitzegel, of in een trendy Pocketfold. Nieuw in onze collectie zijn de gastenboeken, bekijk ze hier!

INVITATIONS THAT ALWAYS IMPRESS

INSTAGRAM

VOLG JE ONS OOK AL OP PINTEREST EN FACEBOOK?