Het laten ontwerpen van een trouwlogo wordt steeds populairder. Het geeft jou huwelijksdrukwerk een extra persoonlijke touch.

Dit zijn de redenen om voor een trouwlogo te kiezen:
• Met een uniek logo maak je het huwelijksdrukwerk echt exclusief;
• Door op iedere uiting hetzelfde logo te gebruiken kun je een bepaalde stijl neerzetten. Ideaal bij een thema bruiloft;
• Het trouwlogo zorgt voor herkenbaarheid en een rustige, verzorgde uitstraling. Je dierbaren kunnen zo goed zien dat hier echt aandacht aan is besteed.
• Je kunt het trouw logo zelfs gebruiken in de trouwringen!

Het ontwerp van een bruiloft logo

Onze Creative Design Studio heeft veel ervaring met het ontwerpen van bruiloft logo’s. Voordat we beginnen aan het ontwerp, leren we jullie graag kennen. Zodra we op de hoogte zijn van jullie persoonlijke voorkeuren en wensen, gaan we naar de tekentafel. Het ontwerpen van het logo voor jullie huwelijk gaat uiteraard geheel in overleg. Pas wanneer jullie 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Prijs

Ontwerp logo =  €100 ( incl. 1 correctierondes). De volgende correctieronde is €25.
De logo's worden geüpload in je account. Het trouwlogo leveren we aan in PDF en PNG-formaat, zodat het geschikt is voor alle drukkerijen. Zo kun je zelf bepalen waar je dit logo precies voor gebruikt.
 
Wil jij een persoonlijk trouwlogo laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

 

Je kunt dit bijvoorbeeld op de volgende uitingen laten drukken:

Trouwkaart
Save the date kaart
RSVP kaart
Dagprogramma
Wedding vows
Menukaart
Naamkaartjes
Wedding wishes / gastenboekkaartje
Labels
Bedankkaartje
Naast huwelijksdrukwerk, kun je het logo natuurlijk zelf ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan posters, servetten of stickers. Het is zelfs mogelijk om het logo te gebruiken in de trouwringen.