Le Chique Design > Trouwlogo voor uniek huwelijksdrukwerk

Een eigen trouwlogo? Zorg voor uniek huwelijksdrukwerk!

De belangrijkste kaart die je ooit gaat versturen? Dat is zonder twijfel je trouwkaart! Het is daarom des te belangrijker dat je 100% tevreden bent over de uitstraling van deze kaart. Je wilt niet alleen dat je huwelijksdrukwerk mooi en persoonlijk is, maar ook dat je een unieke kaart hebt die niemand anders heeft. Wanneer je een speciaal trouwlogo voor je bruiloft laat ontwerpen, ben je hier zeker van!

Wat is een trouwlogo?

Een trouwlogo is een grafisch ontwerp dat gebruikt kan worden voor al het huwelijksdrukwerk. Het trouwlogo leveren we aan in PDF en PNG formaat, zodat het geschikt is voor alle drukkerijen. Zo kun je zelf bepalen waar je dit logo precies voor gebruikt. Dit zijn de redenen om voor een trouwlogo te kiezen:

Met een uniek logo maak je het huwelijksdrukwerk echt exclusief

Door op iedere uiting hetzelfde logo te gebruiken kun je een bepaalde stijl neerzetten. Ideaal bij een thema bruiloft!;
Het trouwlogo zorgt voor herkenbaarheid en een rustige, verzorgde uitstraling. Je dierbaren kunnen zo goed zien dat hier echt aandacht aan is besteed.

0 items
Filters
trouwlogo
Pocketfold set
stapelkaart
stapelkaart + folie
rosegoudfolie
goudfolie
stapelkaart
goudfolie
originele vorm
stapelkaart
labelkaart
Stapelkaart
ROSEGOUDFOLIE
Insteekkaart
NIEUW! Boogvorm
originele vorm
GOUDFOLIE
ROSEGOUDFOLIE
ECHT KRAFT
GOUDFOLIE
stans
ROSEGOUDFOLIE
stansvorm
pocketfold set

Eigen logo op je huwelijksdrukwerk

Huwelijksdrukwerk bestaat uit veel verschillende onderdelen. De trouwkaart vormt vaak de basis voor de overige uitingen rondom een bruiloft. Maar de mogelijkheden voor drukwerk gaan nog veel verder dan dat. Wanneer je meerdere kaarten en uitingen laat ontwerpen in dezelfde stijl, noemen we dit ook wel een trouwhuisstijl. In dat geval is het vrij gebruikelijk om dit huwelijksdrukwerk ook te voorzien van een speciaal trouwlogo.

Je kunt dit bijvoorbeeld op de volgende uitingen laten drukken:

Trouwkaart
Save the date kaart
RSVP kaart
Dagprogramma
Wedding vows
Menukaart
Naamkaartjes
Wedding wishes / gastenboekkaartje
Labels
Bedankkaartje
Naast huwelijksdrukwerk, kun je het logo natuurlijk zelf ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan posters, servetten of stickers. Het is zelfs mogelijk om het logo te gebruiken in de trouwringen.

Het ontwerp van een trouwlogo

Onze Creative Design Studio heeft veel ervaring met het ontwerpen van logo’s. Ook het ontwerpen van logo’s voor bruiloften doen wij regelmatig. Voordat we beginnen aan het ontwerp, leren we eerst het stel graag beter kennen. Zodra we op de hoogte zijn van hun persoonlijke voorkeuren en wensen, gaan we naar de tekentafel. Het ontwerpen van een trouwlogo gaat uiteraard geheel in overleg: het bruidspaar is in dit geval ‘koning’. Pas wanneer jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Hebben jullie interesse in een trouwlogo voor het huwelijksdrukwerk? Of misschien zelfs in een complete trouwhuisstijl? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen tot een persoonlijk en exclusief ontwerp kunnen komen.

Filters
Wis alle filters
Kaarttype
Vorm
Foliedruk
Stijl
Kleur