Zelf een trouwkaart maken met foto? Gebruik de editor!

Wanneer je online op zoek bent naar een zeer persoonlijke trouwkaart, maar er geen kunt vinden, is het wellicht slim om de trouwkaart zelf te maken. Zo kun je de kaart stukken persoonlijker maken, bijvoorbeeld door een eigen foto toe te voegen. Een trouwkaart met een eigen afbeelding is ontzettend leuk om te geven, bijzonder om te krijgen en waardevol om te bewaren. Wij leggen je daarom graag uit hoe je zelf een trouwkaart kunt maken met een foto.

Complete collectie aan huwelijksuitnodigingen

Bij Le Chique Design zijn er twee verschillende manieren waarop je een trouwkaart kunt bestellen. De eerste optie, en daarmee meteen de eenvoudigste optie, is om een kaart uit onze collectie aan trouwkaarten uit te kiezen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende stijlen, kun je deze kaarten eenvoudig personaliseren in de editor. Daar kun je bijvoorbeeld de teksten aanpassen naar eigen wens.

Zelf trouwkaart maken met foto

Wil je een geheel eigen trouwkaart maken, inclusief persoonlijke foto van jullie als bruidskoppel? Dan kun je in de editor ook zelf vanaf stap 1 beginnen aan je eigen ontwerp. Daar kun je niet alleen je eigen afbeelding toevoegen, maar je kunt hem ook heel eenvoudig bewerken. De kaart maak je geheel naar wens door je eigen tekst, achtergrondkleur en zelfs je eigen clipart toe te voegen. Een creatief geheel! Ben je er niet zeker van of het ontwerp goed gelukt is? Geen probleem, de editor biedt de volgende services:

Je kunt een voorbeeld bekijken;

Je kunt de hulp van onze grafisch designer inschakelen om de kaart te perfectioneren;
Je kunt een proefdruk bestellen om er 100% zeker van te zijn dat de kaart eruit ziet zoals jij wenst.

Ontwerp door onze design studio
Lijkt het je leuk om een exclusief, persoonlijk ontwerp te verkrijgen, maar ben je niet zo creatief aangelegd? Of heb je in deze drukke periode simpelweg geen tijd om zelf een kaart te ontwerpen? Dan is het ook mogelijk om al je wensen voor te leggen aan onze Creative Design Studio. Zij zetten al jouw creatieve ideeën om in een uniek ontwerp. Ook een trouwkaart maken met een foto is geen enkel probleem. Zo weet je zeker dat je kaart aan al je wensen voldoet én dat je een uniek exemplaar bezit dat niemand anders heeft.

De mogelijkheden van een trouwkaart met foto

Het is bij Le Chique design dus mogelijk om zelf een trouwkaart met foto te maken, maar je kunt de trouwkaart ook gewoon door ons laten maken wanneer je je favoriete foto met ons deelt. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden al je vragen en helpen je met veel plezier verder.