Bezorgen

Jouw trouw- en geboortekaartjes wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dat snappen wij helemaal! Daarom doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wist je dat we ook een rechtstreekse verzendservice aanbieden? Lees hier meer over direct verzenden.

* Voor 18.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden! Let op: foliekaarten hebben een langere productietijd van 1 werkdag.
* Bestellingen worden in principe binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.
* Brievenbuspost naar België is 5 tot 8 dagen onderweg,
* Wil jij je proefdruk als brievenbuspakket met track & trace ontvangen? Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op werkdagen voor 18.00 uur. Dit geld voor verzendingen naar Nederland en België.
* Laat je kaartjes door ons bezorgen bij familie en vrienden met onze "directe verzendservice"!

Bezorging door PostNL

Bestellingen bij Le Chique design worden bezorgd door PostNL. Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Le Chique design heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In de meeste gevallen worden pakketjes op tijd geleverd. Mocht dit niet het geval zijn of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!

Levertijden

Voor al onze pakketbestellingen vanaf 20 stuks geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag jouw bestelling bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn, worden op zaterdag bezorgd.
Voor pakketbestellingen die in het weekend geplaatst worden geldt: deze bestellingen worden op maandag gedrukt en verzonden. Van pakketbestellingen krijg je, mits op een werkdag geplaatst, dezelfde avond rond 23.00 uur een track & trace code toegestuurd. Voor bestellingen van minder dan 20 enveloppen of kaartjes kunnen de levertijden afwijken.

Let op: Momenteel is het erg druk waardoor wij de vaste levertijden niet altijd kunnen garanderen. Houd daarom rekening met een langere levertijd dan die je normaal van ons gewend bent.  Excuses voor het ongemak.

Foliedruk levertijd

Heb je kaarten met folie besteld, dan geld een andere levertijd. Deze kaarten hebben een ander drukproces. Kaarten met folie hebben een levertijd van ongeveer 2-3 werkdagen.

Bestelling proefdruk

De proefdrukken van Le Chique design passen door je brievenbus en worden bezorgd door PostNL. Voor een proefdruk geldt dat de verzending helemaal gratis is. Daarnaast krijg je ook nog eens bij je eerste proefdruk een gratis proefpakketje met alle papiersoorten en envelopkleuren. Dat maakt je keuze nog makkelijker!
Alle proefdrukken die op werkdagen voor 18.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Woon je in België? Hou er dan rekening mee dat de bezorging van jouw proefdruk tot 7 dagen kan duren. Wees gerust, vanaf 20 kaartjes verzenden wij een pakketje en daarom is de verzendtijd van jouw kaartjes veel korter. 

Bestelling enveloppen en pocketfolds

Voor bestellingen van 20 enveloppen of meer geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld = dezelfde dag verpakt en verzonden. Wist je dat onze enveloppen ook vooraf besteld kunnen worden? Bij Le Chique design kun je bij je trouwkaart overigens ook een pocketfold bestellen. De levertijd van pocketfolds bedraagt ongeveer 2 werkdagen. Bestel ze hier!

Bezorging België

Ook in België bezorgen wij uw bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken. Bij minder dan 20 kaarten wordt je bestelling aangeboden binnen 5 werkdagen. Bestel je meer dan 20 kaarten? Dan worden deze doorgaans binnen 1-2 werkdagen bezorgd.

Directe verzending

Direct je kaarten versturen naar familie en vrienden? Dat kan! Van tevoren verzamel je alvast alle adresgegevens. Deze kun je toevoegen aan je adresboek in je account. Dat geeft je ook nog eens de tijd om alles op je gemak te controleren. Zo kun je er ook voor kiezen om een deel thuis te laten bezorgen.
Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of je kaart direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kan je de door jullie ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest! Voor directe verzending rekenen wij €1,20 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit €1,75. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er van ons gratis bij! Hier vind je meer info over deze rechtstreekse verzendservice.

Vragen over bezorging


Bestelling niet ontvangen

Wij vertrouwen jouw bestelling toe aan betrouwbare postvervoerders. Desalniettemin heeft Le Chique design helaas geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. Heb je je bestelling niet ontvangen? Laat het ons dan weten! Bel tijdens werkdagen tussen 09.00-17.00 uur naar 06-18250018 of neem contact met ons op.

Bepalen verzenddatum

Het is mogelijk je kaarten te laten bezorgen op de dag dat het je het beste uitkomt.  Tijdens de bestelprocedure kan je dit aangeven. Wil je dat je pakket er echt op tijd is, houd dan rekening met een levertijd van 2 werkdagen.

Track en trace code

Je ontvang een track en trace code wanneer je een bestelling hebt gedaan van meer dan 20 kaarten. De code krijg je automatisch per mail toegestuurd. Via een link kan je je pakket volgen.

Ik heb een verkeerd pakket ontvangen

Dit is niet de bedoeling! Bel ons tijdens werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 06-18250018 of neem contact op per mail zodat wij dit in orde kunnen maken.

Mijn pakket is beschadigd

Waarschijnlijk is het pakket onderweg beschadigd, dit kan helaas voorkomen. Bel ons tijdens werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 06-18250018 of neem contact op per mail zodat wij dit zo snel mogelijk voor je in orde kunnen maken.