Wie zijn we?

Le Chique design is een creatieve design studio die gerund word door Ina. Ina tekent en schildert al vanaf haar vroege jeugd en heeft zich verder gespecialiseerd in het drukwerk voor bruiloften en geboortes. Met vakmanschap en creativiteit maken wij voor jullie een ontwerp voor al het huwelijksdrukwerk en gelegenheidsdrukwerk en alle andere uitingen. 

Inspiratie haalt zij uit de natuur, de mode & interieurwereld. Zo zijn de ontwerpen altijd eigentijds en uniek!
 

Creative design studio

De aankondiging van jullie huwelijk of geboorte van je kindje wordt extra uniek met een persoonlijk logo of huisstijl ontwerp!  Of het nu om een save the date kaart, een trouwkaart of een bedankkaartje of geboortekaartje gaat: wij ontwerpen het! Wij staan jullie graag te woord om je wensen te bespreken. Hebben jullie een speciale wens of idee? Laat het ons weten dan kunnen we samen met jullie kijken naar de mogelijkheden.

 

Ervaringen professionals en klanten

Wij werken al jarenlang met Ina samen voor onze bruidsparen. Zij zijn altijd op zoek naar een uniek ontwerp voor hun bruiloft. Het leuke is dat Ina een hele collectie op maat kan maken, bv bestaande uit een persoonlijk logo, save the date, uitnodigingen, menukaartjes, bedankkaartjes, naamkaartjes en nog veel meer.

Wat de wensen ook zijn, voor iedereen wordt een prachtig ontwerp gemaakt.

De samenwerking verloopt altijd soepel en vlot en we zijn bijzonder tevreden klanten!

Ook voor ons eigen bedrijf laten we altijd het drukwerk door Ina verzorgen en dat is altijd even mooi!

- Inge Peters Rit, Trouwen Italie -

 

Jullie bruiloft moet helemaal JULLIE zijn. Dat is uniek, exclusief en wat bij jullie past. De ontwerpen zijn op jullie zijn afgestemd! Voor een complete weddingstationary moet je bij Ina zijn! 
Zij bedenkt en tekent zelf de ontwerpen, past ze aan, een geeft het de finishing touch voor een kaart die uniek en bijzonder is. Jullie kaart!
Waar nodig is ze er altijd om een handje te helpen achter de schermen, krijg je snel reactie en denkt ze met je mee. 
Ik werk heel graag met Ina samen! 

 - Claudia de Groot, weddingplanner Puurbruidsgeluk -

 

Ik zie heeeel veel kaarten, vooral rouwkaarten en trouwkaarten. Ik vind het zo mooi als mensen écht zelf hebben nagedacht over een ontwerp. Dat ze hun eigen stijl, smaak en ideeën in een persoonlijke kaart hebben kunnen verwerken. Want waarom voor standaard kiezen als dat helemaal niet hoeft?

- Wendy Tuns, ceremoniespreekster Bijzondere Woorden -

 

Onze kaarten waren in 1 woord: geweldig!! Tijdens onze afspraak hebben we stap voor stap onze kaart gecreëerd. En wat een super leuke reacties van iedereen!! Dus bij deze alsnog super bedankt en een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn!!

- Mariska en Rens -

 

Op eerste kerstdag is onze zoon geboren. Ondanks de feestdagen waren de kaartjes er woensdag al! Wat een service! Ze zijn prachtig! 

- Erica -

 

Creatief, vindingrijk en betrokken om samen een super mooi ontwerp te maken! Le Chique Design: .. BRILJANT!

- Mariska van D. -

 

Mooie ontwerpen, goede service! In een woord: top! Erg tevreden!

- Amanda -