Creative design studio

CREATIVE DESIGN STUDIO

De aankondiging van jullie huwelijk of geboorte van je kindje wordt extra uniek met een persoonlijk logo of huisstijl ontwerp! Met vakmanschap en creativiteit maken wij voor jullie een ontwerp voor al het huwelijksdrukwerk en andere uitingen zoals posters, servetten en stickers. Of het nu om een save the date kaart, een trouwkaart of een bedankkaartje of geboortekaartje gaat: wij ontwerpen het! Wij staan jullie graag te woord om je wensen te bespreken.

LOGO

Met een exclusief logo voor jullie bruiloft maak je het huwelijksdrukwerk pas echt exclusief. Zo weet je zeker dat niemand anders dezelfde kaarten heeft! Het is zelfs mogelijk het logo te gebruiken in jullie trouwringen. Het logo ontvang je in PDF en PNG formaat, oftewel formaten die geschikt zijn voor alle drukkerijen.

ONTWERP

STUNNING WEDDING INVITATIONS

We zien momenteel steeds vaker dat aanstaande bruidsparen en aanstaande ouders een persoonlijk en uniek ontwerp willen voor de huwelijksuitnodigingen of geboortekaartje. Een ontwerp dat helemaal past bij wie ze zijn. Daarom helpen wij jullie graag deze wensen te verwezenlijken naar een trouwkaart, trouwhuisstijl of geboortekaartje. Samen met jullie gaan we aan de slag om tot een exclusief design te komen.

ANDER DRUKWERK

NO RULES, NO LIMITS

Andere creatieve ideeën? Je logo of persoonlijk ontwerp kun je ook gebruiken voor andere uitingen zoals (welkomst)posters, liturgie, sluitzegels, sleutelhangers, hotelhangers, servetten, pennen, tasjes, banners en nog heel veel meer. Nieuw is de digitale Save the date kaart: een grafisch ontwerp van een online uitnodiging als PDF, speciaal voor jou gemaakt.

CONTACT

WE CREATE IT ALL

Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij vinden het prettig om jullie wensen te vertalen naar een goed ontwerp en daarvoor hebben wij enkele gegevens nodig. Zoals de stijl, het formaat en de kleuren die jouw voorkeur hebben. Laat ons ook even weten wat jullie namen zijn en om welke datum het gaat.

PRIJZEN

WE CREATE IT FOR YOU

•  L O G O   O N T W E R P  •
Ontwerp van een logo voor trouwkaart, save the date kaart of andere huwelijksdrukwerk.
€75,00 per uur (indicatie ontwerp logo: 3 uur per logo + 2 correctierondes) (excl. kaarten | kaarten worden besteld via onze website)
•  O N T W E R P   T R O U W K A A R T  •
Ontwerp van een trouwkaart op basis van bestaande illustraties van de website Le Chique design. 
€50,00 per uur (indicatie ontwerp trouwkaart: 4 uur voor ontwerp + 2 correctierondes) (excl. kaarten | kaarten worden besteld via onze website) 
•  O N T W E R P    U N I E K E  &  P E R S O O N L I J K E   T R O U W K A A R T  •
Een ontwerp gemaakt op basis van jullie wensen en input, geheel persoonlijk & uniek. 
€75,00 (indicatie: 3 uur  ontwerp + 2 correctierondes) (excl. kaarten | kaarten worden besteld via onze website)
•  O N T W E R P  C O M P L E T E   T R O U W H U I S S T I J L  •
Een ontwerp van een complete trouwhuisstijl op basis van jullie ideeen & wensen.
€75,00 (indicatie 5 uur ontwerp + 2 correctierondes) (excl. kaarten | kaarten worden besteld via onze website)