Corona update

Graag houden wij jullie op de hoogte over onze shop Le Chique design en de periode waarin wij in Nederland worden getroffen door het Corona virus.

Drukkerij

De drukkerij is gewoon open, zij volgen de strikte maatregelen die opgesteld zijn door het RIVM en zorgen voor een veilige en hygiënische werkplek.

Post

De post werkt door zoals normaal en op dit moment zijn er geen vertragingen in levering. De leveringstijden zijn zoals gewoon.

Uitgestelde bruiloft?

Moeten jullie je bruiloft uitstellen of afzeggen?  Wat verdrietig en ontzettend balen! Dit betekent dat jou trouwkaart niet meer de juiste datum en locatie zal beschrijven. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een "New date" kaartje, Change of plan kaartje, of een digitaal kaartje waarbij jullie je genodigden op de hoogte kunnen stellen van jullie nieuwe trouwdatum!

Neem contact met ons op als je een New date kaartje wil in dezelfde stijl als je trouwkaart, dan zullen wij het ontwerp gratis voor je overzetten, en daarnaast krijg je van ons een mooie korting voor deze speciale kaartjes!

Papier

De kans dat het virus op de post, of je pakketje zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Volgens het RIVM is de kans heel klein dat er een besmetting plaats zal vinden via papier. Wil je, ondanks dat de klans nihil is, geen risico lopen? Laat je pakketje dan 24 uur liggen alvorens deze te openen en was je handen na het aanraken.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog een vraag, wil je iets mededelen, of zoek je een oplossing? Mail of bel ons, wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur via welkom@lechiquedesign.nl of 06-18 25 00 18.

Wens!

Wij wensen jullie gezondheid en liefde toe in deze tijden!

 

Dinsdag 24 maart 2020

 

Hieronder een kleine greep uit onze collectie New Date Cards!

GOUDFOLIE
Filters
Wis alle filters