Trends 2024

Trend 1: minimalistisch design met aardtinten

Ben je op zoek naar een simpele en elegante trouwkaart? Dan is deze trend misschien wel echt iets voor jou. Door enkel gebruik te maken van mooie typografie, een kleine illustratie of jullie initialen leg je de focus op wat belangrijk is. Qua kleur kan je natuurlijk alle kanten op met deze leuke stijl, denk hierbij bijvoorbeeld aan aardetinten.

 

Trend 2: Foliedruk op je trouwkaart

De grootste trend van 2023 was foliedruk op je trouwkaart! Deze trend blijven we ook in 2024 terugzien. Door details toe te voegen met foliedruk krijgt de kaart een extra luxueuze en moderne uitstraling. In 2022 was goudfolie, zilverfolie en koperfolie zeer populair, In 2024 zal roségoud een populaire keuze zijn. Deze kleur is net wat zachter en subtieler dan koperfolie. 

Heb je in de andere collecties een mooie kaart gezien, maar zit daar geen foliedruk op? Al onze kaarten en designs kunnen omgezet worden naar een kaart met folie. Laat het ons weten en dan passen we het voor je aan.

 

Trend 3: Calco trouwkaart

Het transparante kalkpapier leent zich uitstekend voor trouwkaarten en is daarom een trend die zeker niet mag ontbreken. Dit exclusieve materiaal kan ook worden bedrukt met folie.
Gebruik het kalkpapier als subtiel en uniek voorblad op je trouwkaart of kies voor een moderne doorzichtige trouwkaart.
 
Wanneer je het kalkpapier als voorblad wilt gebruiken, dan bestaat je kaart uit twee onderdelen. Een doorzichtig voorblad gemaakt van kalkpapier en een normale trouwkaart van een door jouw gekozen ontwerp en papiersoort.

 

Trend 4: bijzondere vormen

De trend die 2024 vaak gezien zal worden, is de trouwkaart in een unieke vorm. Dit is stijlvol, opvallend en origineel. Kies bijvoorbeeld voor een ronde kaart, stapelkaart, ovale kaart of hartvormige kaart. Benieuwd naar de opties? Bekijk dan ons assortiment trouwkaarten met originele vormen.

 

Trend 5: vintage en felle kleuren

De afgelopen jaren zien we vooral de kleuren oudroze, mosgroen en zand terugkomen op trouwkaarten. Maar we zien nu steeds vaker dat mensen wat meer durven te experimenteren met kleuren. Dit loopt uiteen van poederachtige pastelkleuren tot een gewaagd kleurenpalet met felle tinten. Daarom mag deze trend niet ontbreken op dit lijstje! Welke kleur kies jij?

 

Trend 6: een persoonlijk ontwerp

Een van de trends van 2024, die zeker niet mag ontbreken, is het laten ontwerpen van je eigen persoonlijke design. De aankondiging van jullie huwelijk wordt hierdoor extra uniek. We zien steeds vaker dat het persoonlijk ontwerp op al het drukwerk wordt gebruikt, denk hierbij aan: de save the date kaarten, het programmakaartje, naamkaartjes en de menukaarten.
 
Op zoek naar een persoonlijk ontwerp? In onze design studio, maken we met vakmanschap en creativiteit een ontwerp die volledig past bij jullie wensen en smaak.

 

Trend 7: stapelkaarten

Vind je één trouwkaart eigenlijk net te weinig om jullie grote dag groots aan te kondigen? Kies dan voor een stapelkaart. Hierbij kies je voor drie kaarten, die samen een uniek geheel vormen. De combinatie tussen de hoofdkaart met de hoofdboodschap en de twee kleinere kaarten met tekst of details, uiteraard te ontwerpen geheel naar eigen wens, zorgt voor een prachtig drieluik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de verschillende opties. 

 

Collectie 2024

2024 is begonnen, er wordt weer volop getrouwd, er zijn prachtige nieuwe trends te zien. Met trots presenteren wij onze nieuwste collectie unieke trouwkaarten in trendy designs! Bekijk de nieuwste trouwkaarten, nieuwgierig naar meer huwelijksuitnodigingen? Bekijk alle trouwkaarten!

 

Insteekkaart
stapelkaart
stapelkaart + folie
handgeschept look
Insteekkaart
rosegoudfolie
Stapelkaart
stapelkaart
stapelkaart
stapelkaart
insteekkaart
Stansvorm
stapelkaart
stapelkaart
Stapelkaart
Calco
stapelkaart
originele vorm
sluitzegel
stapelkaart
stapelkaart
uv spotlak
goudfolie
uv spotlak
stapelkaart
sluitzegel
ROSEGOUDFOLIE
originele vorm
UV spotlak
labelkaart
sluitzegel
stapelkaart + UV spotlak
sluitzegel
Calco voorblad
stans-folie
stapelkaart
stapelkaart
stapelkaart
insteekkaart
koperfolie
Labelkaart
Insteekkaart
stapelkaart + UV spotlak
labelkaart
UV spotlak
UV spotlak
stapelkaart + uv spotlak
stapelkaart + uv spotlak
UV spotlak
UV spotlak
UV spotlak
goudfolie
goudfolie
UV spotlak
Filters
Wis alle filters