Le Chique Design > Veelgestelde Vragen | Le Chique design

Veelgestelde vragen

 

Heb je een vraag? Neem dan eerst een kijkje op deze pagina. Hier vind je de veelgestelde vragen, dus wie weet staat ook jouw vraag ertussen. Heb je het gewenste antwoord niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik ook een proefdruk bestellen?
Zeker! Op de site van Le Chique design kun je makkelijk een kaart met je eigen tekst opmaken en een proefdruk bestellen. Selecteer de kaart, vul je eigen tekst in, bekijk het voorbeeld en laat een proefkaart afdrukken op de gewenste papiersoort. Je kan voor €1,- inclusief verzendkosten een proefdruk bestellen, zo vaak als je wilt. Ook handig als je twijfelt tussen verschillende papiersoorten of verschillende lettertypes. Deze kaart worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke profiel om later weer aan te kunnen passen.

Wanneer worden mijn kaarten bezorgd?
Alle kaarten die je voor 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je ontvangt de kaarten dan de volgende dag. In het weekend worden er geen kaarten gedrukt. Je bestelling wordt dan op maandag verstuurd.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook bij Le Chique design bestellen?
Ja, dat kan zeker! Je betaalt dan wel extra verzendkosten.

Welke enveloppen zitten er bij de kaarten?
Je kunt voor de enveloppen kiezen uit 23 verschillende kleuren:  Zo past de envelop altijd bij datgene dat jij wilt uitstralen.

Kan ik ook andere lettertypes kiezen?
Le Chique design biedt standaard keuze uit zo’n veertig verschillende lettertypes. Heb je voorkeur voor een ander lettertype? Dan kunnen we dat uiteraard verzorgen. Er bestaan daarnaast namelijk duizenden lettertypes waar je uit kan kiezen en we helpen je graag.

Ik wil graag een kaart of ontwerp op maat laten maken, kan dat?
Dat kan bij Le Chque design. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsindicatie te krijgen. We maken in overleg met jou een voorstel op basis van je ideeën en stijl. Houd er wel rekening mee dat het op maat maken van je kaart wat meer tijd kost.

Ik heb zelf een leuke (clip-art) afbeelding gevonden. Kan ik die gebruiken?
Je kunt afbeeldingen uploaden bij het onderdeel ‘afbeelding’ in de editor en plaatsen in je kaart. Let er altijd wel even goed op of je de afbeelding ook mag gebruiken. Le Chique design is namelijk niet aansprakelijk als er een afbeelding gebruikt wordt waar andere mensen wellicht de rechten van bezitten. Dat risico is voor de gebruiker zelf. De afbeeldingen in onze bibliotheek zijn allemaal afgestemd met de ontwerpers ervan en kun je zonder problemen gebruiken.

Mijn kaarten zijn nog niet geleverd, wat nu?
Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Als je de kaarten op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd ontvangen, laat het ons direct weten via het contactformulier of stuur je een e-mail naar info@lechiccards.nl. Wij gaan dan gelijk achter je pakket aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Ik wil graag enveloppen vooruit bestellen, kan dat?
Ja, dat is mogelijk. De enveloppen kun je bestellen in het bestelproces door deze link te volgen. Wanneer je voor 18.00 uur bestelt en betaalt, sturen we de enveloppen dezelfde dag nog op.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: