Garantie

Lechiquedesign.nl garandeert een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

Milieu

Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten.
lechiquedesign.nl heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening.

Garantie op onze producten

Het product dat wij leveren voldoet aan de redelijke en billijke verwachtingen die u als klant ervan mag hebben. Is dit niet het geval, bent u ontevreden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wilt u een product aan ons retourneren? Stuur het dan gratis naar: Kaarten Carrousel – o.v.v. Le Chique design en uw Ordernummer | Antwoordnummer 5544 |3700 VB  Zeist. Na ontvangst nemen we contact op om tot een goede oplossing te komen samen.

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
via e-mail: welkom@lechiquedesign.nl of per telefoon 06-18250018 - op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur.
Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is lechiquedesign.nl niet verantwoordelijk.

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.

Veilig betalen

Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt lechiccards.nl gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor ons (le Chique design), advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op 06-18250018 of stuur een mail naar welkom@lechiquedesign.nl.