Werkwijze bij Le Chique design

Stap 1: Maak een account aan

Als je nog geen account hebt, is het slim om een account aan te maken. Zo kun je namelijk alle ontwerpen en kaarten die je mooi vindt bewaren en terugvinden. Ook als je kaarten hebt bewerkt en aangepast naar je eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Ook als je ze al eens besteld hebt.

Stap 2: Kies een kaartje

Neem een kijkje bij de diverse collecties en stijlen die op onze website te vinden zijn en kies jouw favoriet. Nu kun je gaan starten met het ontwerpen en aanpassen.

Stap 3: Pas je kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4: Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je de keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5: Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage

Je kunt al voor €1,- een proefdruk van je kaartje laten maken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Geef aan op welk papier je de kaart wilt laten drukken en dan heb je hem al de volgende dag in huis.

  • Bij de bestelling ontvang je een setje proefmodellen van verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.
  • Enveloppen kun je vooraf bestellen, zodat je de adressen al kunt opschrijven. Wanneer de kaarten klaar en binnen zijn, zijn ze klaar om te versturen.
  • Je bent klaar met het ontwerpen van de kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef vervolgens het verzendadres, de hoeveelheid kaarten, de juiste papiersoort en de juiste enveloppen aan.

Stap 6: Bestel je kaartjes

De laatste controle: check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van de bestelling. En dan ben je er klaar voor!

 


 

VOORDAT JE BESTELD, NEEM DE VOLGENDE TIPS IN ACHT:

  • Plaats de tekst niet te dicht op de rand, plaatst tekst binnen de "veiligheidsmarge".
  • Maak de tekstvakken groot genoeg, zodat de "krullen" van de letters ook afgedrukt worden.
  • Gebruik 1-2 letterstijlen en kleuren om zo je kaart persoonlijk te maken.
  • Controleer de kaart goed op de spelling voordat je de bestelling definitief maakt.
  • Vul foto's, kleurvakken goed uit met de knop "uitvullen". Als je dit niet doet dan kunnen de kaarten een snijrand vertonen in een andere kleur dan je bedoeld had.
  • LET OP!: Kaders op kaarten kunnen problemen geven bij drukken & snijden. Let op dat ze goed uitgevuld zijn, gebruik geen smalle kaders. Snijmarges kunnen 3 tot 5 mm bedragen. Op een kaart met een kader is dit meer zichtbaar en kunnen de ruimtes links en rechts van elkaar verschillen.
  • Zeker weten of je kaart echt goed is om te gaan bestellen? Neem dan contact met ons op, wij zullen je zo snel mogelijk helpen.