Le Chique Design > De 7 papiersoorten voor jouw gelegenheidskaarten

PAPIERSOORTEN

papiersoorten

Je kunt jouw kaarten laten drukken op 7 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn de papiersoorten van een hoge kwaliteit. Bij je eerste proefdruk, krijg je van alle papiersoorten en enveloppen kleuren een gratis monstersetje mee!

PAPIERSOORTEN

Onze luxe papiersoorten Parelmoer, Oud-Hollands en Ivyory Gold zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van € 0,10 voor een kaartje van 8 x 8 cm tot € 0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken hier jouw totale kosten.

ZIJDEGLANS

Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlakte. Wij gebruiken de 300 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

NATUURKARTON

Wil je een stevig kaartje maar met een matte, hagelwitte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze. De 340 grams variatie is lekker stevig en wordt voor geboortekaartjes het meest gebruikt.

PARELMOER(LUXE)

Wil je het kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag rekenen die verschillend is per kaartformaat. 290 grams. De toeslag verschilt van € 0,10 voor een kaartje van 8 x 8 cm tot en met € 0,40 voor een kaart van 15 x 15 cm.

OUD HOLLANDS (LUXE)

Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off- white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meer traditionele kaartjes. 300 grams. Voor dit papier geldt een toeslag per kaart.

BIOTOP

Dit papier is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Het heeft een luxe off-white natuurlijke tint. Dit papier is 300 grams.

IVORY GOLD (LUXE)

Dit papier heeft een luxe uitstraling met een zachte gouden glans en glinstering. 250 grams. Voor dit papier geldt een toeslag per kaart.

FOTOKAART

Met dit papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking. 300 grams.

 

TIP! Bestel een proefdruk en we sturen automatisch van alle papiersoorten een gratis monstersetje mee! (Biotop & Yvory Gold zitten niet in dit sample setje).

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: