Ben jij een creatieve alleskunner?

Dan is natuurlijk niets leuker dan je eigen trouwkaart maken. Zo kun je extra trots zijn op het resultaat en kun je er bovendien een geheel eigen draai aan geven. Dat jullie trouwkaart echt persoonlijk zal zijn, is een ding wat zeker is.

Onze speciale editor

>Op onze website is een editor te vinden waarin je een geheel eigen ontwerp kunt creëren. Je start met een blanco kaart, een leeg canvas. Vervolgens start je met een passende achtergrond en een mooie kleurencombinatie, waarin je overigens eindeloos kunt variëren. Ook vind je in de editor talloze lettertypes: van modern en strak tot sierlijk en klassiek. Ook illustraties en clipart kunnen niet ontbreken. Zo kun jij je kaart volledig kunt personaliseren.

Next level: eigen trouwkaart maken in ontwerpprogramma

Als design echt jouw vak is, zou het kunnen dat je je eigen trouwkaart al gemaakt hebt in een ander ontwerpprogramma. Ook dat is bij Le Chique design geen enkel probleem. In onze editor kun je namelijk een Photoshop- of Ai bestand inladen op je blanco kaart. Dus ook wanneer je zoekt naar een partij die jouw ontwerp vakkundig kan afdrukken, bent je bij ons aan het juiste adres. 

Eigen trouwkaart maken en bestellen

Inmiddels heb je je eigen trouwkaarten weten te maken, geheel naar wens. Je moet hem natuurlijk nog wel bestellen. Na het ontwerpen, sla je hem eerst op in je account. Voordat je ‘m bestelt, kun je er ook voor kiezen om vanaf  €1,- een proefdruk te ontvangen. Zo kun je het ontwerp in het echt zien, maar kun je ook de papiersoort en de envelop goed bekijken. Pas wanneer alles naar wens is, bestel je vanuit je account je eigen gemaakte trouwkaart.

Exclusieve trouwkaart laten ontwerpen

Wil jij wel graag een geheel eigen ontwerp, maar lukt het niet goed om ‘m zelf te creëren? Dan kunnen wij dit eventueel ook voor je doen. Geheel afgestemd op jouw wensen, persoonlijkheid, stijl en gelegenheid ontwerpen wij namelijk met liefde een uniek exemplaar. Een trouwkaart die echt niemand heeft! En ook dat is één van de vele voordelen van je eigen trouwkaart maken. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.