Exclusieve trouwkaarten

 

Op zoek naar een veelzeggende trouwkaart voor je aankomende huwelijk? Dan kun je uiteraard kiezen voor een standaard fabriekskaart van een groothandel. Maar… je kunt ook kiezen voor exclusieve trouwkaarten! Bij Le Chique design hebben wij een enorm breed aanbod aan trouwkaarten, speciaal ontworpen voor stellen zoals jullie. Zo is je trouwkaart stukken persoonlijker en authentieker. Precies wat je wilt!

Waarom kiezen voor een exclusieve trouwkaart?

Dat de mooiste dag van je leven speciale aandacht verdient, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Bij het plannen van een bruiloft komt zoveel kijken dat sommige dingen erbij inschieten. Toch zou het zonde zijn om achteraf spijt te krijgen van de keuze voor een eenvoudige, standaard trouwkaart. Een unieke trouwkaart bestellen of zelfs laten maken is namelijk stukken eenvoudiger dan je denkt. Zo springt jouw huwelijksuitnodiging er echt uit en zul je nooit dezelfde kaart bij een bekende aantreffen!

De belangrijkste redenen

 • Een exclusieve trouwkaart bestellen is veel eenvoudiger en minder tijdrovend dan je denkt.
 • Een speciale dag verdient een speciale kaart!
 • Je zult nooit meemaken dat een bekende dezelfde trouwkaart heeft.
 • Jouw huwelijksuitnodiging valt echt op: mensen zullen hem zich lang herinneren en ze zullen hem waarschijnlijk goed bewaren.

Een persoonlijk ontwerp

In onze webshop zijn diverse trouwkaarten te vinden die onze Design studio zelf heeft ontworpen. Deze zijn daardoor stukken unieker dan trouwkaarten die worden ingekocht bij diverse groothandels. Wil jij een trouwkaart die zelfs nog unieker is dan dat? Oftewel: wil jij je trouwkaart speciaal voor jullie laten ontwerpen? Ook dan ben je bij Le Chique design aan het juiste adres. Wij voorzien regelmatig exclusieve trouwkaarten van een persoonlijk ontwerp. Soms creëren wij zelfs gehele trouwhuisstijlen, speciaal voor een bepaalde bruiloft.

Verschillende stijlen exclusieve trouwkaarten

Heeft jouw bruiloft een stijl die je graag wilt doorvoeren in het design van de trouwkaarten? Dan horen wij graag meer over jouw ideeën, zodat we deze kunnen verwerken in je huwelijksuitnodigingen. Het zou natuurlijk ook goed kunnen dat jij nog aan de beginfase van het plannen van je bruiloft staat. Als dat het geval is, zullen onze diverse huisstijlen voor trouwerijen je wellicht inspireren.  Van leafy love tot chic lace: alle populaire designs en nieuwste trends zijn in ons aanbod vinden.

Zelf trouwkaarten ontwerpen

Ben jij gek op ontwerpen, creëren en creatief bezig zijn? Dan kun je natuurlijk ook je eigen trouwkaart ontwerpen in onze online editor. De mogelijkheden in dit ontwerpprogramma zijn eindeloos. Zo vind je er talloze versieringen, maar kun je ook persoonlijke foto’s toevoegen. Ideaal! Vervolgens kun je ze bij ons bestellen, zodat ze op tijd op de plaats van bestemming zijn. Ben je uiteindelijk toch niet 100% tevreden over je ontwerp? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, zodat wij je verder kunnen helpen in het ontwerpproces.

Waarom Le Chique design?

Tot slot leggen we je graag uit waarom het een verstandige keuze is om je exclusieve trouwkaarten te bestellen bij Le Chique design. Naast onze talloze referenties, creatieve ontwerpen en opgedane ervaring, zijn er een aantal voordelen die onze service extra aantrekkelijk maken, namelijk:

 • Transparantie over prijzen: op onze website kun je heel eenvoudig uitrekenen wat de kosten van jouw bestelling zullen zijn. Zo zul je niet voor verrassingen komen te staan
 •  
 • Proefdruk vanaf 1 euro: voordat je al je trouwkaarten bestelt, geven wij je wat extra zekerheid door je een echte proefdruk te sturen. Daardoor weet je exact hoe je kaart eruit ziet.
 •  
 • Groot aanbod: niet alleen het aanbod aan ontwerpen is breed. Ook op het gebied van papiersoorten en enveloppen is er een uitgebreid assortiment aanwezig.
 •  
 • Snelheid: je kunt de kaarten direct laten verzenden als je wilt. Daardoor zijn ze binnen 1-2 dagen op de plaats van bestemming.

Meer weten over de mogelijkheden van onze exclusieve trouwkaarten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!