Geboortekaartjes ontwerpen

Op zoek naar een online programma waarin je gratis geboortekaartjes kunt ontwerpen? In onze editor zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kiest je eigen formaat, papiersoort, tekst, achtergrondkleur, foto’s en zelfs clipart. Dit maakt onze editor een ideale tool om zelf geboortekaartjes te maken. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Kaartje met een creatieve twist

Een geboortekaartje vanaf de eerste stap ontwerpen in een ontwerpprogramma als InDesign is moeilijker dan je verwacht. Daarom kun je beter kiezen voor een online programma dat dezelfde mogelijkheden biedt, maar dan eenvoudiger. De editor van Le Chique design is speciaal gemaakt voor creatieve mensen die graag een eigen twist geven aan de geboortekaartjes die ze versturen.

Geboortekaartjes zelf maken: hoe werkt het?

In onze online editor maak je eerst een keuze voor het formaat van het geboortekaartje. Je kunt kiezen uit veel verschillende formaten. Bij de meeste formaten kun je zelfs kiezen voor een dubbele of een enkele kaart, zodat je meteen start met het juiste template.
In het volgende scherm vind je diverse mogelijkheden voor het ontwerp. Het ontwerpproces hoef je niet per se in bepaalde stappen te doorlopen, want je kunt beginnen waar je zelf wilt. Zo kun je ervoor kiezen om eerst jouw persoonlijke tekst in de juiste grootte en het juiste lettertype op de kaart te plaatsen. Maar het is ook mogelijk om te starten met jouw favoriete achtergrondkleur of -foto.

Hoe jij het geboortekaartje ontwerpt, is geheel aan jou.

Wanneer de basis voor het ontwerp staat, kun je het kaartje aanvullen met diverse clipart. Deze versieringen zijn speciaal ontworpen voor geboortekaartjes, waardoor ze geheel in lijn zijn met de stijl van jouw kaart. Kun je iets niet vinden of ben je toch niet 100% tevreden? Dan kun je uiteraard altijd de hulp van onze Design Studio inschakelen.

Voorbeeld van eigen geboortekaartje bekijken

Ben je klaar met het ontwerpen, maar twijfel je of je alles goed hebt ingevuld? Dan kun je in het programma heel eenvoudig klikken op een voorbeeldweergave. Zo zie je precies of de creatie die jij hebt gemaakt aan al je wensen voldoet. Maar om nog zekerder te zijn van je zaak, kun je ook een proefdruk bestellen vanaf 1 euro. Zo kun je niet alleen het visuele element van de kaart checken voordat je hem verstuurt, maar kun je ook de papiersoort voelen. Bovendien zorgt een proefdruk ervoor dat je met een gerust hart de geboortekaarten kunt versturen, omdat je zeker weet dat je trots kunt zijn op het resultaat.

Geboortekaartjes zelf maken programma

Wanneer je geboortekaartjes zelf wilt maken, biedt ons programma dus talloze mogelijkheden om de kaart te personaliseren. En dat alles op een zeer eenvoudige manier. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Of laat je liever de gehele kaart door ons ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op en leg je vragen aan ons voor. Wij staan voor je klaar!