Handgemaakte trouwkaarten

Je bruiloft is een hele bijzondere dag in je leven. Een dag die je niet zomaar over kunt doen. Daarom wil je natuurlijk niet dezelfde trouwkaart als de rest van Nederland. Nee, jij wilt een uniek exemplaar. Eentje die echt voor jullie gemaakt is. Le Chique design helpt je dan graag. Onze creative design studio is namelijk gespecialiseerd in handgemaakte trouwkaarten.

Oriënteer je op onze handgemaakte trouwkaarten

Allereerst kun je natuurlijk een kijkje nemen bij onze diverse collecties. Want hoewel jij geen standaard trouwkaart wilt, zijn zelfs daar creatieve exemplaren te vinden. Onze collecties trouwkaarten zijn vrij uniek, waardoor je deze kaarten waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien. Wil je er toch zeker van zijn dat je trouwkaart geheel is afgestemd op jouw wensen? Dan zijn handgemaakte trouwkaarten de juiste keuze. Ook wanneer je daarvoor kiest, is het slim om op basis van onze huidige collecties vast te bepalen wat jouw smaak is.

Leg ons al jouw wensen voor

Handgemaakte trouwkaarten komen uiteraard niet van de een op de andere dag in stand. Wij willen namelijk graag van jou weten wat je wensen zijn en hoe de kaart eruit moet komen te zien. Zo creëren we een geheel eigen stijl die precies bij jou en je partner past. We kunnen zelfs een gehele trouwhuisstijl voor je ontwerpen. Om al jouw ideeën met ons te delen, kun je contact met ons opnemen. Zo bepalen we samen hoe jullie op maat gemaakte trouwkaart eruit gaat zien.

Handgemaakte trouwkaarten: de mogelijkheden

Standaard trouwkaarten kennen wel degelijk een verschil van handgemaakte trouwkaarten. Zo kun je bij Le Chique design zelfs kiezen uit 7 verschillende papiersoorten. Wij besteden veel zorg aan het design en aan het ontwikkelen van de kaarten. Want mooie momenten in je leven verdienen nu eenmaal extra aandacht.

Trouwkaarten bestellen

Natuurlijk kun je de ontwerpen voor je trouwkaart online checken. Maar wanneer je het kaartje daadwerkelijk in handen hebt, merk je natuurlijk pas echt of je er 100% tevreden over bent. Daarom kun je bij ons al een proefdruk bestellen vanaf 1 euro. Dan kun je het design bekijken, maar ook de papiersoort en de envelop kleuren. Zo weet je zeker dat de handgemaakte trouwkaarten precies verzorgd zijn zoals jij wilt.