Levertijden rondom de feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!

Verwachte levering

 

Wij zijn deze dag bereikbaar, echter er worden geen bestellingen in productie genomen en er word geen post bezorgd. Bestel je op 31 december dan word jouw order op 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken op 1 tot 2 dagen extra levertijd in verband met de feestdagen. Kaarten met een luxe afwerking hebben een langere levertijd. Extra producten hebben 1 extra dag levertijd dan normaliter. Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er word geen post bezorgd. Bestel je op 1 januari dan word jouw order op 2 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken op 1 tot 2 dagen extra levertijd in verband met de feestdagen. Kaarten met een luxe afwerking hebben een langere levertijd. Extra producten hebben 1 extra dag levertijd dan normaliter. Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.