Maak je thema bruiloft compleet met een eigen trouwhuisstijl

Wil jij je bruiloft graag voorzien van een speciaal thema? Dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is en volledig aansluit op dit thema. Daar kan een speciale trouwhuisstijl je bij helpen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die een persoonlijke huisstijl voor jouw thema bruiloft biedt.

Wat is een trouwhuisstijl?

Een trouwhuisstijl is een ontwerp die wordt toegepast op alle uitingen rondom jouw bruiloft. Dit geldt dus niet alleen voor de trouwkaart, maar bijvoorbeeld ook voor de menukaart en voor het programma. De uitwerking van een trouwhuisstijl kun je zo gek maken als je zelf wilt. Het is zelfs mogelijk om een exclusief logo te laten ontwerpen voor jullie bruiloft, geheel in het gekozen thema. Onze grafische ontwerpers helpen daar graag bij.

Ideeën voor een thema bruiloft

De laatste jaren is het heel populair om een thema voor je bruiloft te kiezen. Hierdoor heb je een kapstok waar je alle onderdelen van je bruiloft aan op kunt hangen. Er zijn talloze ideeën te bedenken en het is het leukst als het thema goed bij jullie past. Hierbij alvast wat ideeën voor een thema bruiloft:

  • Strandthema
  • Festivalthema
  • Sprookjesthema inclusief koets
  • Oud-Hollands / boers
  • Een kleur als thema
  • Een zeer kleurrijke, bohemian bruiloft
  • Een seizoen als thema
  • Botanical (met veel groen)
  • Terug in de tijd

Vaak kiezen koppels voor een thema dat dichtbij hen staat als persoon. Het is dus lastig om advies te geven over thema’s voor een trouwhuisstijl, voordat we jullie als stel goed kennen. Neem daarom gerust contact met onze Creative Design Studio op en leg ons al jullie wensen voor. Op die manier kunnen we met ideeën komen die goed bij jullie passen. 

Thema trouwhuisstijl

Organiseer je een thema huwelijk, dan kies je natuurlijk ook voor een trouwhuisstijl. In de collectie van Le Chique design zijn diverse thema’s te vinden. Denk aan Leafy Love, Greenery Chic, Chic Feather, Floral Chic, Chic Lace of Blue Berry. Kun jij tussen onze trouwhuisstijlen geen kaart vinden die aansluit op het thema van jouw bruiloft? Geen enkel probleem.

Omdat design onze passie is bij Le Chique design maken we ook graag een ontwerp op maat. Wanneer je contact met ons opneemt, kun je al je wensen aan ons voorleggen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Pas wanneer jij 100% tevreden bent over het resultaat, zorgen we ervoor dat de gehele trouwhuisstijl op tijd in orde is. Uiteraard is deze stijl geheel in lijn met het thema van jullie bruiloft.