Trouwuitnodiging zelf maken!

 

Ben jij op zoek naar een trouwkaart die echt goed past bij jullie als stel? Een persoonlijk exemplaar? Zoek niet verder! Bij Le Chique design kun je namelijk allerlei trouwuitnodigingen zelf maken in een speciale online editor. De mogelijkheden qua ontwerp zijn eindeloos. Natuurlijk helpen onze ontwerpers je daar graag bij.

Trouwkaart zelf ontwerpen

Ben jij creatief aangelegd? Dan kun je het vast niet laten om je eigen trouwkaart te maken. Zo weet je in ieder geval zeker dat al jouw wensen en ideeën op de juiste manier worden afgebeeld. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke editor kan iedere ‘ontwerper in de dop’ op eenvoudige wijze een eigen kaart ontwerpen. Het formaat, de boodschap, de kleur, het lettertype, de afbeelding en de versieringen: ieder onderdeel is naar eigen voorkeur aan te passen. Oftewel, je hebt het resultaat helemaal zelf in de hand.

Exclusieve trouwuitnodigingen

Vind je het organiseren van een bruiloft al druk en stressvol genoeg, maar wil je wel een exclusieve trouwuitnodiging? Laat je trouwkaart dan maken door onze Creative design studio. Maak je deze keuze, dan gaat een getalenteerde ontwerper aan de slag met al jouw wensen. Zo kun jij al je tijd en aandacht richten op andere zaken rondom de trouwerij.

Populaire stijlen voor trouwkaarten

Of je er nu voor kiest om je trouwuitnodigingen zelf te maken of om ze te laten ontwerpen: de stijl voor een trouwkaart is altijd persoonsgebonden. Precies daarom is het een goed idee om niet te kiezen voor een standaard trouwkaart, maar om er zelf een te (laten) maken. Momenteel zien wij een aantal trouwstijlen vaak terug. Deze populaire stijlen zijn ideaal om te gebruiken als inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hier en laat je inspireren:

Een gehele trouwhuisstijl laten maken

Wanneer jouw bruiloft een bepaald thema heeft, wil je al het huwelijksdrukwerk uiteraard in die sfeer presenteren. Ook elementen als naamkaartjes, menukaarten en bedankkaartjes kun je geheel in dezelfde stijl laten ontwerpen. Een complete trouwhuisstijl noemen we dat! Bij Le Chique design hebben we al talloze trouwhuisstijlen mogen ontwerpen, waardoor we goed op jouw wensen kunnen inspelen. Benieuwd naar onze ontwerpen? Doe dan hier alvast wat inspiratie op.

De onderdelen van een trouwhuisstijl

Een trouwhuisstijl kan uit diverse onderdelen bestaan, afhankelijk van de indeling van jullie bruiloft. Uiteraard kun je hier zelf keuzes in maken, maar wij willen je hier eventueel ook in adviseren. Dit zijn de onderdelen van een trouwhuisstijl die wij vaak terug zien komen:

Trouwuitnodigingen zelf maken?

Ben jij overtuigd en ga je je trouwuitnodigingen zelf maken? Neem dan gerust een kijkje in onze editor en experimenteer erop los. Overigens kun je daar ook een eigen bestand uit een ontwerpprogramma inladen. Alles is mogelijk! Toch liever je trouwkaart laten maken door een professionele ontwerper? Neem dan contact met ons op en vertel ons jouw wensen en ideeën. Samen zorgen we ervoor dat de mooiste dag van jouw leven onvergetelijk wordt.