Verloving aankondigen? Verstuur een speciale verlovingskaart

Wanneer je partner een aanzoek heeft gedaan, voel jij je the happiest person alive. Hoewel je nog niet eens weet wat de trouwdatum zal zijn, wil je graag al je dierbaren zo snel mogelijk inlichten over deze gebeurtenis. Je verloving is namelijk een ontzettend speciaal moment. En speciale momenten verdienen een bijzonder kaartje.

Verschillende collecties verlovingskaarten

Zoals je gewend bent van onze trouw- en geboortekaartjes, zijn ook onze verlovingskaarten in diverse stijlen verkrijgbaar. In onze webshop zijn een aantal collecties met een bepaald thema te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de thema’s chique, trendy en typografie. Zo kun je kiezen voor een minimalistische, klassieke kaart of juist voor een hippe, kleurrijke kaart. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem snel een kijkje in ons assortiment aan verlovingskaarten.

De boodschap van je verlovingskaart

Op de verlovingskaart kondig je vanzelfsprekend aan dat jullie verloofd zijn. Maar de manier waarop je dat doet, is volledig aan jou. Hierbij wat ideeën:

•  Je kunt bijvoorbeeld laten weten waar en wanneer het aanzoek plaatsvond, eventueel met een foto erbij.
•  Je kunt er ook voor kiezen om de verloving te vieren met een kleinschalig feest (volledig uitpakken kan natuurlijk ook). In dat geval fungeert je verlovingskaart tegelijkertijd als een uitnodiging.
•  Wanneer je verloving gepaard gaat met een verhuizing kun je dit aangeven op de verlovingskaart.
•  Je kunt ervoor kiezen om enkel de boodschap “verloofd!” centraal te stellen. Zo kies je dus voor een hele romantische kaart. Met een foto van jullie als stel maak je de kaart bovendien extra persoonlijk.

Zelf een verlovingskaart maken

Net als iedere gelegenheidskaart, is een verlovingskaart iets bijzonders. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om de kaart geheel zelf te maken. Op die manier heb jij de volledige controle over de uitstraling van de kaart en kun je je eigen foto’s gebruiken. Dus heb jij zelf gevoel voor design? Neem dan een kijkje in onze editor en knutsel je eigen kaart in elkaar. Wanneer je er niet helemaal uitkomt staat ons team uiteraard voor je klaar.

Verlovingskaart op maat laten maken

Wil jij ook graag een exclusieve verlovingskaart die speciaal voor jou is gemaakt, maar kom je er zelf niet helemaal uit met de editor? Of heb je simpelweg geen tijd om hier zelf een ontwerp voor te creëren? Neem dan contact op met onze Creative Design Studio. Onze ontwerpers luisteren graag naar al jouw wensen. Op basis van jouw ideeën (en eventueel met jouw foto’s) maken zij graag een design speciaal voor jou. Je kunt dus altijd rekenen op een uniek resultaat.