Le Chique Design > Pocketfold trouwkaarten: chique en exclusief

Pocketfold trouwkaarten

Inspiratie

 

Eindeloze mogelijkheden voor jullie (trouw)kaart.

pocketfold

Wil je jullie trouwhuisstijl een exclusief, chic tintje geven? Verstuur jullie trouwkaart dan in een pocketfold! Met deze prachtige omslag wordt jullie trouwkaart er één om nooit te vergeten. Ook de bijpassende bijlagekaartjes passen prima in de Pocketfold. Zo communiceer je op een overzichtelijke manier de ins en outs van jullie mooiste dag.

pocketfold voor diverse uitnodigingen

Maar niet alleen voor bruiloften zijn pocketfolds perfect. Ook bij de aankondiging van een geboorte, een verloving of een feestje voorzie je de kaart door middel van een pocketfold van een extra bijzondere uitstraling. Een gevoel van luxe.

 

Pocketfolds

The perfect pocketfold

Customize your wedding stationery

Wil jij jullie bruiloft voorzien van een luxe thema?

Geef jullie trouwkaarten dan een verfijnde uitstraling met de pocketfolds van Le Chique design. De pocketfolds zijn verkrijgbaar als vierkant van 14 x 14 cm of als rechthoekig model van 12,5 x 18,5 cm.

 

WAT IS EEN POCKETFOLD?

Met deze prachtige omslag wordt jullie trouwkaart er één om nooit te vergeten. Ook de bijpassende bijlagekaartjes passen prima in de Pocketfold. Zo communiceer je op een overzichtelijke manier de ins en outs van jullie mooiste dag. De pocketfold wordt verstuurd in een andere envelop.

WAT KOST EEN POCKETFOLD?

Een pocketfolds kost €2,- per stuk.Le Chique design kan ook andere kleuren voor je bestellen. Andere kleuren en parelmoer kleuren kosten € 2,75 per stuk.Neem daarvoor contact met ons op.

WAAR KAN IK DE POCKETFOLDS BESTELLEN?

Je kunt kiezen uit  6 pocketfolds in twee varianten en 3 soorten papier. Een proefexemplaar kost € 2,00. Je kan ze hier bestellen. Andere kleur of formaat? Laat het ons weten!

FORMAAT POCKETFOLD

Le Chique design heeft pocketfolds in 2 afmetingen.

De langwerpige variant is  12,5 bij 18,5 cm. Hier past een trouwkaart in van 11 x 17 cm. Voor het informatiekaartje kan je kiezen voor 11 x 17 cm. Een tweede kaartje kan je bestellen in 10 x 15 cm, en een eventueel derde kaartje in 11 x 11 cm.

De vierkante pocketfold heeft de afmeting: 14,5 bij 14,5 cm.
De kaarten die in deze pocketfold passen zijn 13 bij 13 cm. Voor een informatiekaartje kan je kiezen voor een kaartje van 13 bij 13 cm. Een extra kaartje kan de afmeting 11 bij 11 cm of 8 bij 8 cm hebben.

De pocketfold kan je zowel “staand”  als “liggend” gebruiken. Deze pockefolds worden gevouwen en gelijmd geleverd. Bestel je een andere kleur of parelmoer kleur bij ons, dan worden de pocketfolds ongelijmd en ongevouwen geleverd. Je moet deze pocketfolds dan zelf nog in elkaar zetten. (een leuk DIY klusje!!)

PROEFDRUK VAN EEN POCKETFOLD BESTELLEN

Je kunt een proef-exemplaar van een pocketfold bestellen. Een proefexemplaar kost €2,-. Bestel je proef-pocketfold hier.

KAARTEN EN BIJLAGEKAARTJES VOOR DE POCKETFOLD

Al onze kaarten in het formaat van 11 x 17 en 13 x 13 cm passen in een pocketfold. Staat jou favoriete kaart er niet bij, dan zetten wij deze gratis om naar het juiste formaat.

PAPIERSOORTEN

Le Chique design heeft 3 soorten pocketfolds in de online collectie. Oud-Hollands papier, parelmoer papier en kraftkarton. Buiten de online collectie kunnen wij pocketfolds leveren in meerdere afmetingen, kleuren en glansvariaties zoals mat & parelmoer.

POCKETFOLD SLUITEN

Er zijn vele manieren om een pocketfold te sluiten.

 •  ●  Met een mooi lint

 •  ●  Sluitzegel

 •  ●  Waxzegel/lakzegel

 •  ●  Bellyband/papieren wikkel

 •  ●  Touw met label

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN

 •  ●  Een pocketfold verstuur je in een envelop. Wij hebben hier een speciale maat envelop voor, namelijk 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm.

 •  ●  Een pocketfold, trouwkaart, informatiekaartje en envelop weegt ongeveer 43 gram. (dit gewicht is bij benadering en zal afhangen van papiersoort).

 •  ●  Ga jij je pocketfold versturen? Houd er dan rekening mee dat 1 postzegel niet voldoende is.

 •  ● Heb jij voor een gekleurde of parelmoer gekleurde pocketfold gekozen en zijn deze speciaal voor je besteld, dan moet je ze zelf nog vouwen en lijmen!

TIPS

 •  ●  Lijm je trouwkaart in de pocketfold met een “droge” lijm.  Een lijmroller is een goed voorbeeld. Dit geld ook voor de gekleurde pocketfolds die via een andere leverancier komen.

 •  ●  Bestel een proefdruk van de pocketfold en je trouwkaart plus bijlagekaartjes om in het echt te zien hoe jouw pakketje eruit komt te zien.

 •  ●  Meer tips vind je op onze facebook pagina, op Pinterest en Instagram. Ook geven wij leuke en handige tips op ons blog www.by-chic.nl

 

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: